Bianca kommer til Vesterålen!

Vi er svært glade for å få Bianca Johansen med på laget som skal utvikle Vesterålen videre, kunngjør Siv Dagny Aasvik som er regionrådsleder i Vesterålen. Bianca Johansen tiltrer som sekretariatsleder i regionrådet i august.

03.05.201815:14 Vesterålen regionråd

Bianca Johansen kommer fra stillingen som seniorrådgiver i sekretariatet til Arctic Economic Council og har også jobbet for NHO reiseliv i Nord Norge, Barentswatch og OL i Tromsø. Nå har Arbeidsutvalget i Vesterålen regionråd ansatt Johansen til å lede sekretariatet på 13 ansatte. 38-åringen tar med seg familien og flytter til Vesterålen, der hun også har sine røtter.

Vesterålen er en spennende region med store muligheter for videre utvikling innen en rekke områder. Dette arbeidet gleder jeg meg til å få være en del av, sier Bianca Johansen.

Bianca har den rette kombinasjonen av kompetanse om strategisk utvikling og kunnskap om utfordringer i nordområdene og Vesterålen især. Med sin bakgrunn og gode energi mener vi Bianca er den rette til å lede sekretariatet til regionrådet inn i fremtida, avslutter Aasvik.

Ingunn A. Mæhlum
, click to open in lightbox